Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα από την Ε.Μ.Υ.

Ο καιρός θα παρουσιάσει βαθμιαία μεταβολή από τα δυτικά, με κύρια χαρακτηριστικά τους έντονους νότιους ανέμους που θα φτάσουν αύριο στο Ιόνιο και στα υπόλοιπα πελάγη τα 8 και πρόσκαιρα τοπικά τα 9 μποφόρ.Εξασθένηση προβλέπεται αύριο το απόγευμα στα δυτικά και κατά τη διάρκεια της Παρασκευής βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές.
Επίσης, βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σήμερα Τετάρτη (28/11) στα δυτικά και αύριο Πέμπτη (29/11) θα επεκταθούν ανατολικότερα και κατά τόπους θα είναι έντονα.
Συγκεκριμένα:
Αύριο Πέμπτη (29/11) τα έντονα καιρικά φαινόμενα σταδιακά θα επηρεάσουν και την υπόλοιπη δυτική Ελλάδα, από το απόγευμα την Ανατολική Μακεδονία,τη Θράκη, τη νότια Πελοπόνησσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας την ανατολική Πελοπόνησσο, την Αττική, την νότια Εύβοια και το βορειοανατολικό Αιγαίο.Πρόσκαιρη ύφεση θα παρουσιάσει ο καιρός το απόγευμα της Πέμπτης στα δυτικά και κατα τη διάρκεια της Παρασκευής και στις υπόλοιπες περιοχές.
Κατά διαστήματα όμως έντονες βροχοπτώσεις θα εκδηλώνονται στη δυτική Ελλάδα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου